SOK-SOK BULIN, RENDEZVÉNYEN JÁRTUNK ÉS HÁLA, NAGYON SOK BOLDOG ARCOT HAGYTUNK MAGUNK UTÁN! PÁR VÉLEMÉNY RÓLUNK:

 

„SZERETNÉNK MÉG EGYSZER MEGKÖSZÖNNI A SEGÍTSÉGETEKET ÉS A HOZZÁJÁRULÁSOTOKAT A BULIHOZ. A LÁBAIM MÉG MOST IS FÁJNAK, A SANYI PEDIG AZÓTA IS ÉNEKELGETI A POKOLGÉP ITT ÉS MOST SZÁMÁT ÉS SZERINTEM JELENLEG Ő A LEGNAGYOBB RAJONGÓD LALI. LE SE LEHET CSAPNI.
APÁÉKKAL MÁR MEGBESZÉLTÜK, HOGY A SANYIVAL MAJD MEGYÜNK VELÜK, HA LESZ OLYAN BULITOK, AHOVA BEFÉRÜNK MI IS. ADDIG BŐSZEN JÁRUNK MAJD A TÁNCÓRÁKRA, HÁTHA EGYSZER APÁÉK ÉS JANI BÁCSIÉK SZINTJÉRE ÉRHETÜNK A PARKETTEN.
MÉG EGYSZER NAGYON KÖSZÖNJÜK NEKTEK! PUSZI”

SANYI ÉS ÉVI


„ROSSZ KEDVVEL ÉRKEZTEM A CÉGES PARTIRA, DE AHOGY MEGHALLOTTAM A ZENÉT ÉS AZ ÉNEKES HANGJÁT, AZONNAL ELDOBTAM A SZOMORÚSÁGOMAT. AZ EGÉSZ ESTÉT VÉGIGTÁNCOLTAM ÉS MÁR NEM IS TUDOM, HOGY MI BAJOM VOLT! KÖSZÖNÖM!”

NELLY, PR MANAGER


„JÓ BULIT CSAPTATOK ÖSSZE, KIRÁLY A ZENE, A HANGZÁS ÉS TÖK JÓK A SZÁMOK!”

FERI, VENDÉG AZ EGYIK BULIN


„KLASSZ VOLT EZEKET A ZENÉKET ÚJRA HALLANI, NÉMELYIK OLYAN, MINT AZ EREDETI. IGAZI TÁNCOS, BULIS ZENÉKET HOZTATOK! REMÉLEM, MÉG LESZ ALKALMAM TALÁLKOZNI VELETEK”

JÁNOS, A FRISS FÉRJ


„AZ ESKÜVŐMET CSODÁSSÁ TETTÉK, MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM! CSODÁS HANG! BÁRMIT KÉRHETSZ, ŐK BIZTOSAN NEM MONDANAK RÁ NEMET. KÖSZÖNJÜK MÉG EGYSZER, FANTASZTIKUS VOLT! „

MAGDI, EGY BOLDOG ARA


„A FERGETEGES BULI ÉS JÓKEDV GARANTÁLT! KIVÁLÓ ZENÉK, REMEK HANG, KIMAGASLÓ TECHNIKA. A LEGJOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNY A PIACON!”

KARCSI